Cryo-Save logo CryoSave

Mësoni se cilët jemi ne dhe se përse ne tregojmë kujdes

Më shumë se 250,000 mostra në ruajtje, Cryo-Save është banka e qelizave staminale familjare lider në Europë, duke i ofruar shërbimet tona në më tepër se 40 shtete në tri kontinente…

Qelizat staminale:
tullat ndërtuese të jetës

Ne, në Cryo-Save, jemi të specializuar në ruajtjen e qelizave staminale adulte. Në mënyrë specifike, interesimi ynë fokusohet në dy lloje kryesore të qelizave staminale të gjendura në trupin e adultëve dhe të fëmijëve…

Përse ju duhet t’i
depozitoni qelizat staminale?

Transplanti i parë i suksesshëm i qelizave staminale të nxjerra prej gjakut të kordonit kërthizor është kryer në Francë në 1988. Në ditët e sotme, më tepër se 70 sëmundje janë të trajtueshme me anë të qelizave staminale…

Cryo-Save: stabilimente të fjalës së fundit të shkencës për përpunimin dhe depozitimin

Ne bëjmë të gjitha përpjekjet që të sigurojmë se stabilimentet tona në Belgjikë, Gjermani, Dubai, Indi dhe Afrikën e Jugut, të arrijnë standardet më të larta të cilësisë dhe jemi të akredituar siç duhet…

Cryo-Save Shërbimet

Cryo-Save garanton kujdesin më të madh në përpunimin dhe depozitimin e qelizave staminale prej indit dhe gjakut të kordonit kërthizor të foshnjës suaj…

Hapat për të depozituar
qelizat staminale të foshnjës suaj

Synimi ynë, në Cryo-Save, është t’i bëjmë proceset sa më të thjeshta që të jetë e mundur për secilën dhe çdo familje. Na lejoni t’ju tregojmë se sa e lehtë mund të jetë…

Porosit Paketën me Informacion! Kliko Këtu!


Flisni me një ekspert! Na telefononi në: 038 720 222